Dørgreb

Strandvejsserien

DørgrebVi er stolte af at kunne præsentere vores nye redesignede trædørgreb i Strandvejsserien.

De smukke klassiske dørgreb "Østerbro" og "Svanemølle" er blevet forbedret og redesignet, så de er meget nemmere at samle og montere - og stadig ligner de gamle originale.

Dørgrebet fastgøres nu let på firkantspinden med en unbracoskrue gennem et lille hul i dørgrebshalsen.

Mellemringen, der tidligere skulle monteres mellem grebet og dørgrebshalsen, er nu blevet en fast integreret del af dørgrebshalsen. Dette gør, at hele grebet fremstår mere elegant som en enhed og uheld med klemte fingre undgås.

Størrelsen på dørgrebene er blevet modificeret, så de passer i afstanden til karmen på alle moderne døre som bl.a. Swedoor.

Trægrebene er drejet i to forskellige træsorter. Grebet i naturtræ er drejet i den stærke afrikanske træsort bubinga. De sorte dørgreb er drejet i bøgetræ og derefter sortlakeret.

Som noget nyt vil vi fremover sælge alle dørgreb, dørgrebshalse og nøgleskilte som separate enheder.

Alle de nye dørgreb lever op til de skærpede krav til brandsikkerhed. Da træ er et brændbart materiale, er der gennem hele grebet monteret en gennemgående 5 mm bolt, der gør at døren altid kan åbnes i tilfælde af brand.

Til serien af dørgreb hører hele sortimentet af nøgleskilte i poleret og oxyderet messing. Nøgleskiltene findes fortsat til almindelige skruer og til gennemgående skruer med en afstand på 27 mm.


Download folderen her (PDF)

Ring for priser!